Eerstelijns samenwerking Kakelbont Kinderpraktijk

Kakelbont kinderpraktijk is een overkoepelende naam voor verschillende praktijken onder één dak. Door een goede organisatie van de samenwerking tussen de praktijken kunnen wij efficiënt behandelen. Voor vragen en/ of informatie kunt u contact opnemen met eenieder van ons. Kakelbont is van maandag tot en met vrijdag geopend. Wij zijn gevestigd in de Melkfabriek. Onze locatie is met een lift, invaliden sanitair en met een invalide parkeerplaats voor de deur rolstoelvriendelijk. In de omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Van maandag tot en met vrijdag zijn we te bereiken op 0164-249567. Wanneer wij niet in de gelegenheid zijn de telefoon te beantwoorden, spreek dan de voicemail in. Maar u kan ook een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

 

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn alle werkdagen geopend:

Maandag 8:30 - 18:00
Dinsdag: 8:30 - 18:00
Woensdag: 8:30 - 18:00
Donderdag: 8:30 - 18:00
Vrijdag: 8:30 - 18:00

 

VERHINDERD?

Indien u verhinderd bent moet u dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan ons laten weten.
Als u later afzegt zal deze behandeling bij uzelf in rekening worden gebracht. Wij kunnen deze kosten niet in rekening brengen bij de zorgverzekeraars. Bij niet, of niet tijdig, afmelden zijn wij genoodzaakt het tarief van de behandeling rechtstreeks bij u in rekening te brengen.