Eerstelijns samenwerking Kakelbont Kinderpraktijk

Kakelbont Kinderpraktijk is een overkoepelende naam voor verschillende eerstelijns praktijken onder één dak. Wij bieden paramedische zorg aan kinderen in Bergen op Zoom en omgeving.

 

Yvonne van de Braak

Ik ben Yvonne van de Braak, woon in Rijsbergen, en ben moeder van 2 kinderen. Ik Tennis, volleybal en ben bestuurslid van Stichting Buurtschap de Berk ( één van de buurtschappen die meedoen aan het grootste Dahliacorso van Europa, in onze Gemeente Zundert). Sinds 1999 ben ik fysiotherapeut en vanaf 2002 werkzaam als kinderfysiotherapeut. De particuliere praktijk heeft mij altijd al aangetrokken om te gaan werken Zowel de opleiding tot fysiotherapeut als kinderfysiotherapeut heb ik in Breda gevolgd.
 
In 2002 heb ik mijn eindstage van de opleiding kinderfysiotherapie gelopen bij Eta van Riemsdijk-Consenheim. Daar mocht ik gelukkig blijven werken. In 2005 werd de naam verandert in Kakelbont Kinderpraktijk en vanaf januari 2009 ben ik in de maatschap gestapt. Superleuk vind ik mijn werk. Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen mooie kanten. Hoe bijzonder is het om daar nog een stukje aan toe te kunnen en mogen voegen door ze wat verder in hun (senso) motorische ontwikkeling te stimuleren. Hoe mooi is het om te zien contact te kunnen krijgen en beleving te kunnen "delen" samen met een kind.
 
Graag help ik u en uw kind om nieuwe stapjes te maken in die ontwikkeling. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Als kinderfysiotherapeut en als algemeen fysiotherapeut ben ik ingeschreven in het KRF-NL(Kwaliteits-Register-Fysiotherapie-Nederland) van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Alleen BIG-geregistreerde fysiotherapeuten die aan alle kwaliteitseisen voor behandeling, praktijkervaring, (bij)scholing en vakoverleg voldoen en werken volgens de KNGF-richtlijnen, worden in dit register opgenomen.